Afbeelding
PR

Meelopen in JobOn Loopbaan Vierdaagse op 21 juli

13 juli 2021 om 17:30 Evenementen

AMSTELVEEN Bijna iedereen kent het landelijke wandelevenement de Nijmeegse Vierdaagse. Die gaat dit jaar niet door. Wat wel doorgaat, is de JobOn Loopbaan Vierdaagse die plaatsvindt van 20 tot en met 23 juli. Tijdens deze vier dagen organiseert JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, zoveel mogelijk wandelevenementen verspreid in het hele land voor werkzoekenden. In Amstelveen organiseert Danny Stigter op woensdag 21 juli een wandeling onder begeleiding van wandelcoach Florence Stuurland. 

Stigter: “Na een periode van veelal online ontmoetingen is het ontzettend fijn om weer persoonlijke contacten te leggen met werkzoekenden in de regio en samen nieuwe inzichten op te doen.” De JobOn Loopbaan Vierdaagse brengt iedereen, die een stap wil zetten in zijn of haar loopbaan, in verbinding en beweging. Stigter: “Al wandelend kom je op een gemakkelijke manier met anderen in gesprek en doe je sneller nieuwe ideeën op. Daarnaast krijgt iedereen op deze manier nieuwe energie om er wel vol tegenaan te gaan!”.

RICHTING NIEUWE BAAN Tijdens het interactieve wandelevenement in Amstelveen doen werkzoekenden nieuwe contacten op en gaan zij samen aan de slag om verder te komen in hun zoektocht naar een passende baan. Wandelcoach Stuurland: “Tijdens de wandeling ontdekken deelnemers wat het is om stilte te ervaren en stil te staan bij je kwaliteiten. We beginnen met een stilte wandeling, daarna doen we een kwaliteitenoefening; wat geeft je energie, wanneer voel jij je je kracht en wat is tot nu toe de rode draad in je loopbaan? Wat is de eerste stap die je wil inzetten met deze hernieuwde kennis?”.

MEEDOEN IN AMSTELVEEN Er zijn nog plekken beschikbaar voor het evenement ‘Wandelen, Stilte & je Kwaliteiten!’ voor werkzoekenden in Amstelveen op woensdagochtend 21 juli van 10.00 tot 11.30 uur. Het startpunt is bij Raadhuis Amstelveen, Laan Nieuwer-Amstel 1 te Amstelveen. Meedoen is gratis, aanmelden is een vereiste en kan via: https://jobon.nl/events/wandelen-stilte-je-kwaliteiten.

JobOn is een vrijwilligersorganisatie en organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Deelnemers werken hierbij actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk, vergroten hun vaardigheden en versterken elkaar. In Amstelveen is nog ruimte voor enthousiaste vrijwilligers die zich maatschappelijk willen inzetten om dit soort evenementen en netwerkbijeenkomsten te organiseren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie