De winnaars van de vorige editie (2019-2020). Van links naar rechts; Steven en Mari-Anne Koudijs van Koudijs BV, Isabella van Rooij van AVB Language Group,Tamar Neter van RobotWise en Rinco van der Baan van Buro Acting. Niet op de foto: MPG.
De winnaars van de vorige editie (2019-2020). Van links naar rechts; Steven en Mari-Anne Koudijs van Koudijs BV, Isabella van Rooij van AVB Language Group,Tamar Neter van RobotWise en Rinco van der Baan van Buro Acting. Niet op de foto: MPG. Orhan Sahin

Aanmelding voor verkiezing ‘Amstelveense ondernemer van het jaar’ van start

1 april 2022 om 09:00 Economie

AMSTELVEEN De gemeente en Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) hebben de inschrijving geopend voor de verkiezing van de ‘Amstelveense ondernemer van het jaar 2022-2023’. Elke onderneming die gevestigd is in Amstelveen maakt kans op de titel. Elke deelnemer die door de eerste selectie komt kan dit jaar sowieso meedingen naar de Publieksprijs. Tot 1 juni kan iedereen zijn of haar favoriete ondernemer aanmelden voor de verkiezing van de Amstelveense ondernemer. Dat kan via ovhj-amstelveen.nl

Ondernemers kunnen aangemeld worden in de categorieën ZZP, Startup, MKB tot 50 medewerkers en MKB vanaf 50 medewerkers. Op vrijdag 18 november, de Dag van de Ondernemer, wordt de verkiezing afgesloten met een feestelijke Grande Finale bij KPMG. Dan worden de winnaars in de verschillende categorieën, de Publieksprijswinnaar en de Amstelveense ondernemer van het jaar 2022-2023 bekendgemaakt.

Met de verkiezing willen de gemeente en de ondernemersvereniging het Amstelveense MKB de waardering geven die zij volgens deze twee initiatiefnemers verdienen. Projectleiders zijn Darshan Sloot (directeur OA) en Tom van Dijk (accountmanager bedrijven bij de gemeente). ‘Amstelveen heeft meer dan 10.000 ondernemers met een grote verscheidenheid. De inzet, ondernemerskracht en betrokkenheid van deze ondernemers is enorm. Zij verdienen deze waardering en dit podium. Meld jouw eigen bedrijf of jouw favoriete ondernemer aan voor de Ondernemer van het Jaar Verkiezing. Het is naar eigen zeggen van de deelnemers aan eerdere edities echt een fantastische ervaring. Aanmelden kan via ovhj-amstelveen.nl. Doe dit meteen,’ aldus een oproep van de twee projectleiders.

De verkiezing wordt in principe elke twee jaar gehouden, maar vanwege de coronacrisis zit daar nu 3 jaar tussen. AVB Language Group werd bij de overige editie (2019/2020) de overall winnaar en Ondernemer van het Jaar in de categorie tot 50 werknemers. RobotWise won in de categorie Startup en in de categorie grootbedrijf won MPG. Koudijs was de absolute Publieksfavoriet.

De verkiezing is mogelijk gemaakt met steun van KPMG, de Loogman Groep, Rabobank Amstel en Vecht en andere partners. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie