PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Amstelveen

Boekhandel Venstra: ‘Steun van klanten in deze tijd is hartverwarmend’

Economie
Foto: Joost Rijkse
4 feb 2021, 16:00
Remco Houtepen, bedrijfsleider van boekhandel LIbris Venstra: "Ik mis het praten over boeken met klanten en de sociale contacten."
Remco Houtepen, bedrijfsleider van boekhandel LIbris Venstra: "Ik mis het praten over boeken met klanten en de sociale contacten."
AMSTELVEEN

Boekhandel Libris-Venstra maakt net als veel andere winkels en horecazaken een moeilijke tijd door vanwege de coronacrisis. Maar daar staat ook iets positiefs tegenover. De steun die de zaak van de klanten krijgt, is volgens bedrijfsleider Remco Houtepen hartverwarmend. Zo helpen vrijwilligers bij het met een bakfiets bezorgen van bestelde boeken.  ”Ook krijgen we belletjes en mailtjes van klanten met steunbetuigingen om stand te houden in deze tijd.” Sinds het ingaan van de strenge lockdown bestellen ook steeds mensen boeken bij Venstra om zo de lokale onderneming te steunen.

De aan het Stadsplein gevestigde boekhandel is net als veel andere winkels sinds half december voor het publiek gesloten vanwege de strenge lockdown. De enige verlichting die premier Mark Rutte dinsdag tijdens de corona-persconferentie bood, is dat het met ingang van 10 februari toegestaan wordt om bestelde producten buiten bij de winkel af te h..

Deel dit artikel via: