Deelauto's van MyWheels in Amsterdam-Zuid worden relatief veel gebruikt door inwoners van Amstelveen.
Deelauto's van MyWheels in Amsterdam-Zuid worden relatief veel gebruikt door inwoners van Amstelveen. MyWheels

MyWheels plaats 11 nieuwe elektrische deelauto’s in Amstelveen

28 augustus 2023 om 09:37 Duurzaamheid

AMSTELVEEN MyWheels plaats elf nieuwe deelauto’s in Amstelveen. Het gaat hier vooral om het nieuwe elektrische automodel, de MG4. Met deze uitbreiding speelt het bedrijf in op de toenemende vraag naar deelauto’s in Amstelveen. De nieuwe MG4 deelauto’s worden in Bankras/Kostverloren geplaatst.

“In Amstelveen maken al veel mensen gebruik van MyWheels. Dat zijn vooral mensen die bereid zijn een stukje te fietsen om een deelauto te kunnen gebruiken. Tot voor kort hadden wij namelijk in Amstelveen zelf geen deelauto´s op straat staan. Die stonden wel in Amsterdam-Zuid, en die werden veel gebruikt door mensen uit Amstelveen. Als MyWheels willen we die gebruikers van het eerste uur graag een auto op loopafstand bieden, en de groep mensen over de streep trekken waarvan we vaak zien dat zij hun privé-auto wegdoen zodra ze een deelauto op loopafstand hebben staan. We zien in andere steden dat dit zo werkt,” aldus Dani Sprecher, Manager Public Affairs van MyWheels.

Bij intensief gebruik van de nieuwe deelauto’s zal het aanbod verder worden vergroot.Ten opzichte van vorig jaar is het aantal gebruikers van MyWheels in Amstelveen bijna verdubbeld. 

Voor meer informatie Mywheels.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie