Bezoek bij bedrijf door Klimaatroute.
Bezoek bij bedrijf door Klimaatroute. Gemeente Amstelveen

Gratis energiescan en -besparingsrapport voor ondernemers in Amstelveen

29 februari 2024 om 10:16 Duurzaamheid

AMSTELVEEN Om ondernemers in Amstelveen te helpen bij het reduceren van hun energiekosten, biedt de gemeente een kosteloos traject voor energiebesparing aan. Deze aanpak van adviesbureau Klimaatroute bestaat uit twee fasen: een gratis energiemonitoring en vervolgens een op maat gemaakt rapport met besparingsadvies.

Als eerste stap voert een gespecialiseerde adviseur een kosteloze energiemonitoring uit op locatie. Hierbij worden aspecten zoals verlichting, verwarming, isolatie en duurzame energiebronnen geanalyseerd. Deze monitoring verschaft inzicht in praktische en rendabele energiebesparende mogelijkheden.

Na de beoordeling van de resultaten ontvangt de ondernemer een op maat gemaakt rapport met gedetailleerde informatie, inclusief terugverdientijden, verwachte besparingen en persoonlijk advies over de meest geschikte maatregelen voor hun bedrijf. Bovendien biedt Klimaatroute gedurende een jaar begeleiding aan bij de implementatie van deze maatregelen.

Ondernemers in Amstelveen hebben namens de gemeente een brief van Klimaatroute ontvangen over deze regeling. Klimaatroute neemt contact op met de betreffende ondernemers om hun interesse te peilen. Ondernemers kunnen zich ook zelf aanmelden door te bellen naar 020-7009.438 of een e-mail te sturen naar aanmelden@klimaatroute.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie