Afbeelding
Gemeente Amstelveen

Coronatestbus blijft tot en met 31 oktober staan bij Ben Goudsmithal in Amstelveen

31 augustus 2021 om 07:27 Corona

AMSTELVEEN De coronatestbus van de GGD blijft tot en met zondag 31 oktober op het parkeerterrein voor de Ben Goudsmithal aan de Sportlaan in Amstelveen. De testlocatie is alle dagen open van 09.00 tot 12.00 uur en van 12.45 tot 16.00 uur. Amstelveners kunnen zich gratis en zonder afspraak laten testen. Wel dient een mondkapje en een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart) te worden meegenomen. 

Testen blijft belangrijk om het coronavirus onder controle te krijgen. Iedereen met milde klachten kan een coronatest doen. Denk hierbij aan een neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten of koorts. Plotseling minder ruiken of proeven kunnen ook symptomen van corona zijn. Wie in quarantaine zit vanwege het contact met iemand met corona of vanwege terugkomst uit een risicogebied, dient zich op dag 5 te laten testen. Verzocht wordt om de testuitslag thuis af te wachten. De uitslag is meestal binnen 24 uur bekend.

De bus wordt door één bezoeker tegelijk betreden, waarna de test wordt uitgevoerd. Andere bezoekers wachten buiten met een mondkapje op tot ze aan de beurt zijn. Gastheren en -vrouwen ontvangen de bezoekers en beantwoorden eventuele vragen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie