Afbeelding
PR

Sportorganisaties en lokale politiek praten over verenigen tijdens en na de coronacrisis

29 maart 2021 om 13:00 Corona

AMSTELVEEN Amstelveen Sport houdt donderdag 8 april in samenwerking met het NOC*NSF van 19.15 uur tot 21.00 uur het eerste Amstelveense digitale sportcafé. Het thema is: ‘Hoe blijven we verenigen tijdens en na de coronacrisis?’ Tijdens het online sportcafé worden sportbestuurders, trainers/coaches, sportvrijwilligers, sportorganisaties, buurtsportcoaches en lokale politiek met elkaar in contact gebracht om ideeën uit te wisselen.

CORONACRISIS Iedereen in de sport merkt dat door de coronamaatregelen, plannen en activiteiten uitgesteld worden. Voor sommige activiteiten dreigt er zelfs afstel. Iedereen heeft er begrip voor, maar het zorgt keer op keer voor teleurstellingen. Hoe zorgen verenigingsbesturen ervoor dat iedereen in vereniging actief, enthousiast en gemotiveerd blijft? Tijdens de eerste helft van deze avond worden hierover ideeën uitgewisseld. 

TOEKOMSTBESTENDIG In de tweede helft komen het lokaal sportakkoord en de ondersteunende services aan bod. Verenigingen krijgen daarbij onder andere informatie over hoe de sport toekomstbestendig kan blijven, het stimuleren van bewegen op alle leeftijden en de ontwikkeling van een positieve sportcultuur. In break-out sessies wordt verder ingegaan op deze onderwerpen.

AANMELDING Aanmelden voor het digitaal sportcafé kan via www.amstelveensport.nl/events/digitaal-sportcafe. Neem voor meer informatie contact op met Joris van Soerland, j.vansoerland@amstelveensport.nl, 088-8585104.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie