De coronatestlocatie is vanaf vandaag geopend.
De coronatestlocatie is vanaf vandaag geopend. Stadshart Amstelveen

Coronasneltestlocatie vandaag geopend in Stadshart Amstelveen

16 november 2020 om 12:58 Corona

AMSTELVEEN In Stadshart Amstelveen opent vandaag, maandag 16 november, coronasneltestlocatie Coronatest West. Het is de eerste coronasneltestlocatie in een winkelcentrum in Nederland. De testlocatie is te vinden aan Rembrandtweg 6 in het oude pand van de ABN Amro Bank, tegenover de uitgang van de parkeergarage.

Waar de meeste testlocaties openen op een bedrijventerrein, opent Coronatest West in Stadshart Amstelveen. Coronatest West heeft voor Stadshart Amstelveen gekozen omdat het een centrale locatie is die zowel gemakkelijk met de auto, de fiets, het OV als te voet bereikbaar is. Hiermee wil de organisatie zorgen voor een kortere reisbeweging. Het pand is maar liefst 520 m2 groot, heeft een aparte in- en uitgang en een speciale looproute. Er is een grote hal en er zijn vier aparte kamers waar verschillende testen worden gedaan. Particulieren en bedrijven kunnen hier terecht voor een RIVM gevalideerd antigenen neusswabtest en een antistoffen bloedtest. Van beide testen is na 15 minuten de uitslag bekend. De neusswabtest kost 99 euro. Voor de antistoffen bloedtest moet 49 euro worden betaald.

Irakli Goglidze, oprichter Coronatest West: “We merken dat er veel vraag is naar een testlocatie op een centrale plek. Door het snelle schakelen van Stadshart Amstelveen hebben we in een zeer korte tijd deze locatie kunnen openen. Het winkelcentrum is voor iedereen goed bereikbaar en hiermee zorgen we ervoor dat de reistijd naar een locatie korter wordt. Men wil snel duidelijkheid of hij of zij besmet is met het virus. Deze vraag komt niet alleen van particulieren, maar ook werkgevers willen snel weten of ze hun personeel moeten missen. Door deze locatie te openen hoop ik dat de drempel om je te laten testen lager wordt.”
Coronatest West is zeven dagen per week geopend op de volgende tijden: Maandag van 10.00 tot 18.00 uur; dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur; donderdag van 09.00 tot 20.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak bij Coronatest West zie: www.coronatestwest.nl. Voor meer informatie over Stadshart Amstelveen zie: www.stadshartamstelveen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie