In Amstelveen worden hamburgers nu ook thuis bezorgd.
In Amstelveen worden hamburgers nu ook thuis bezorgd. Eigen foto

Gratis burgers voor lokale zorginstellingen

5 mei 2020 om 07:00 Corona

AMSTELVEEN De opening op 6 mei van de 24e vestiging van Johnny’s Burger Company aan Augustinuspark 18 in Amstelveen wordt vanwege de 'lockdown' met een toepasselijke openingsactie gevierd.

De gebruikelijke publieksfavoriet van twee uur lang gratis burgers bij de opening van een nieuwe vestiging van Johnny’s Burger Company is momenteel onmogelijk. Daarom komt ondernemer en franchisenemer in Amstelveen, Rachid Sabrgare met een alternatief. In plaats van een kortingsspektakel dat zorgt voor rijen met mensen bij locatie Augustinuspark 18, gaat de nieuwe vestiging ervoor zorgen dat lokale ziekenhuizen en zorginstellingen vanaf 6 mei 500 gratis burgers geleverd krijgen.

De opening van de nieuwe Amerikaans georiënteerde burgerzaak stond al een langere tijd gepland, met als vooruitzicht een uitgestelde actie. Nu is echter besloten om tóch een gebaar naar de lokale regio te maken in de vorm van deze speciale openingsactie.

Lokale zorginstellingen en ziekenhuizen worden gecontacteerd en vrijblijvend verzocht een geschikt moment aan te geven om gebruik te maken van de actie.

Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de eerste hamburger-bezorgformule van Nederland. Het idee voor deze bezorgformule is ontstaan tijdens een vakantie van oprichter Tarek in Amerika, waar hij op slag verliefd werd op dit unieke concept. Eenmaal terug in Nederland begon hij met Johnny’s Burger Company dat voornamelijk actief is in de Randstad, maar snel ook de rest van Nederland verovert.

Johnny’s Burger Company is elke dag geopend van 12.00 tot 23.00 uur. Info op: www.johnnys.nl of kijk op facebook.    

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie