Miss Miauw
Miss Miauw De Vliegende Koffer

Poppentheater gaat naar buiten en brengt 2 voorstellingen in tuinen over katten

4 mei 2023 om 11:00 Activiteiten

AMSTELVEEN Het Amstelveens Poppentheater gaat op zondag 7 mei om 14.30 uur naar buiten. Er wordt een kleine wandeling gemaakt waarbij de deelnemers in de buurt van het theater twee tuinen bezoeken waar twee kleine voorstellingen te zien zijn over katten. Het uitstapje is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar.

Lot Lohr (bekend van Sesamstraat) vertelt in een van de tuinen het verhaal over de kat van ome Willem die nergens te vinden is. Hij moet ergens zijn en Lot vraagt het publiek om mee te zoeken.

In de tweede voorstelling is Charlotte de Lange van de Vliegende Koffer op weg naar een miss Poezenverkiezing om te pronken met Miss Miauw. Maar er gaat onderweg iets mis. Komen ze wel op tijd?

Na afloop keren de deelnemers terug naar het Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85a waar de nog een leuk presentje krijgen. Er kunnen 40 mensen aan dit uitstapje meedoen.

De toegangsprijs bedraagt 9,00 euro per persoon. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of 020-645.0439.


Het Amstelveens Poppentheater is gevestigd aan de Wolfert van Borsselenweg. - Google Streetview

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie