Madelaine Vogels.
Madelaine Vogels. Aangeleverd

Madeleine Vogels zingt Franse Chansons in My Generation Muziekcafé in P60

23 november 2022 om 07:00 Activiteiten

AMSTELVEEN Zangeres Madeleine Vogels is dinsdagmiddag 6 december te gast in het My Generation Muziekcafé in poppodium P60 aan het Stadsplein. Zij zingt voornamelijk Franse Chansons aangevuld met (jazz- en pop-) klassiekers. Het muziekcafé begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.

Het cultureel programma ‘My Generation’ wordt voor senioren georganiseerd door P60 en Amstelring. Elke eerste dinsdagmiddag van de maand is er live muziek in het Muziekcafé. In een informele sfeer is iedereen welkom voor een drankje, praatje en muziek. Een ander onderdeel va het programma zijn de wekelijkse koor repetities van het Rockkoor My Generation.

Aanmelden voor deze activiteiten is niet nodig, iedereen kan zich zowel bij het koor als bij de culturele middagen aansluiten. Voor het koor is een gouden stem of zangervaring ook absoluut geen vereiste, maar goede zin des te meer! Het Muziekcafé is gratis en de koor-repetities kosten 4 euro per keer. Meer informatie is verkrijgbaar via het e-mailadres mygeneration@amstelring.nl of tel. 06-1464.6643.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie