Afbeelding
Aangeleverd

BSO-kinderen KinderRijk klimmen en klauteren deze week bij SportRijk

2 augustus 2022 om 10:00 Activiteiten

AMSTELVEEN BSO-kinderen van KinderRijk kunnen deze week deelnemen aan SportRijk het sportevenement dat georganiseerd wordt door Stichting KinderRijk in samenwerking met AmstelveenSport. Het evenement is bij KinderRijk-locatie BSO Sportlaan en er wordt gebruikt gemaakt van de sportvelden van hockeyvereniging Myra.

Voor zowel de allerjongste als de oudere BSO-kinderen is er de hele week een gevarieerd sportprogramma. Van een heuse stormbaan, silent-disco en pannavoetbal tot boogschieten, touwtrekken en doelgooien. 

Stichting KinderRijk vindt het belangrijk dat kinderen veel bewegen want bewegen is gezond en draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Vaardigheden als balanceren, springen, rollen, gooien, schieten, klimmen en klauteren worden zo heel goed geoefend. Maar ook sociale vaardigheden als op je beurt wachten, je houden aan de spelregels, samen spelen en respectvol met anderen omgaan worden zo geleerd. Het KinderRijk evenement SportRijk staat dan ook voor lekker veel bewegen én veel plezier maken!


Boogschieten is een van de programmaonderdelen van SportRijk. - Robin Jansen Hendriks


Bij het touwtrekken worden de spierballen pas echt gebruikt. Foto: Aangeleverd


Een balletje trappen met de leiding. Foto: Aangeleverd


Een bal erin schieten of gooien, het levert allemaal punten op. Foto: Aangeleverd

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie