Het regent! Maar dat mag de pret niet drukken in het Huttendorp.
Het regent! Maar dat mag de pret niet drukken in het Huttendorp. Joop Touw

Huttendorp De Meent in Amstelveen zit er weer op

Activiteiten Huttendorp de Meent

AMSTELVEEN Het is bijna alsof er afgelopen week niets gebeurd is op het veld in Middenhoven. Daar waar de afgelopen dagen 200 kinderen nog uitgelaten speelden, is nu de rust onder de bomen terug gekeerd. Huttendorp De Meent 2022 was vooral zeer warm en zeer nat maar ook een zeer groot succes. 

Het thema was dit jaar Circus en dat was meteen te zien aan alle ‘circustenten’ die in het ‘dorp’ verrezen. Ook werd er volop geoefend met circusnummers, werden er volop allerlei capriolen uitgehaald en liepen er heel wat kinderen opeens met geschminkte gezichten rond. De vele begeleiders hielden in de gaten dat alles veilig verliep. 

De hitte van dinsdag en de regen van donderdag waren voor de kinderen geen spelbrekers. De brandweer kwam op de heetste dag met sproeiers om af te koelen en op de regendag werd veel gesprongen en gedanst om warm te blijven. 

De kinderen vonden het allemaal prima. Zoals elk jaar mochten ook deze keer een paar deelnemertjes in hun eigen hut blijven slapen na een mooie bonte avond op donderdag. Vrijdag was het alweer voorbij. Het kamp werd weer afgebroken en het afval opgeruimd. Volgend jaar weer.


Met een zeil wordt de tent waterdicht gemaakt. Foto: Joop Touw


Er wordt volop getimmerd aan de ‘circustent’ . Foto: Joop Touw


Het regent maar het plezier is er niet minder om. Foto: Joop Touw


Zou het nog droog worden? Foto: Joop TouwWij trekken ons niets aan van de regen. Foto: Joop Touw


Bijschrift - 


Elk jaar weer een beetje triest: het Huttendorp is er niet meer. Foto: Joop Touw

advertentie
advertentie