Afbeelding
Pixabay/Silviarita

Rouwwandeling in de natuur van Ouderkerk en Amstelveen

5 juni 2022 om 15:16 Activiteiten

AMSTELVEEN Voor iedereen die aandacht wil geven aan een verlieservaring. Binnenkort is het weer mogelijk om mee te wandelen met een rouwwandeling in het Amsterdamse bos of bij de Ouderkerkerplas. Er wordt ruim 1 uur gewandeld. “Het doet zichtbaar goed om te kunnen delen en samen te bespreken over hoe een ieder probeert zijn of haar leven weer te leven”, vertelt verliesbegeleider Wendy Pater-Jamin. “Lotgenoten hebben elkaar veel te vertellen en herkennen elkaar in de verhalen. Daarnaast heeft wandelen in de natuur vaak een positieve werking.”

Zondagavond 19 juni kan worden gewandeld bij de Ouderkerkerplas. Om 19.00 uur wordt verzameld voor Strandpaviljoen Aan de Plas. In een uur wordt rond de plas gewandeld. Deelname kost 12,50 euro inclusief een koffie of thee. Na de wandeling kan worden nagepraat bij het Strandpaviljoen. Zie aandeplas.nl

Zondagochtend 26 juni wordt om 10.00 uur verzameld bij Silversant voor een wandeling van een uur door het Amsterdamse bos. Deelname kost 12,50 euro inclusief een koffie of thee. Na de wandeling wordt nagepraat bij Silversant. Zie silversant.nl. De rouwwandeling heeft elke maand een ander thema. Deze maand is het thema ‘omgaan met gemis’. Tijdens deze wandeling is ruimte en aandacht voor het delen van ervaringen. De wandeling is voor iedereen die verlieservaring(en) kent en hier aandacht aan wil geven. Hoe kort of lang geleden dit verlies ook geweest is. Wie mee wil lopen kan zich aanmelden via indeontmoeting@gmail.com of bellen met 06-4604 8372.
Zie ook www.indeontmoeting.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie