Afbeelding
Aangeleverd

Gouden Ticket in St. Urbanus Chocolade levert mooie prijzen op

13 maart 2022 om 13:30 Activiteiten

AMSTELVEEN Toen de organisatie van alle acties rond de St. Urbanus Chocolade rond de jaarwisseling terugblikte op het afgelopen jaar, bleek dat er al bijna 30.000 repen chocolade verkocht zijn, waarvan 8.000 in een luxe blikje. Dat had niemand verwacht. Door de verkoop van chocolade aan meelevende Amstelveners werd meer dan 100.000 euro bij elkaar gebracht voor het herstel van de Pierre Cuypers kerk en dat is een feestje waard. De organisatie wil dat graag vieren met iedereen die heeft bijgedragen aan het succes of nog wil bijdragen. 

GOUDEN TICKET Daarom krijgen kopers van een reep chocolade er geheel gratis een Gouden Ticket bij dat kans geeft op mooie prijzen. Notariskantoor Bellaar ziet toe op een eerlijke verdeling van de prijzen. Er zijn drie hoofdprijzen en meer dan zeshonderd andere prijzen.
Meer dan een kwart van de repen heeft een prijs. Bij aanschaf van twee repen is het altijd prijs.
Wie vrijdag 1 of zaterdag 2 april naar de tweedaagse Gouden Ticket Winkels komt, kan zich daar zelf van overtuigen. Voor de vroege vogels worden de winkels om 8.00 uur feestelijk geopend met koffie en gebak.
Van ’s morgens 8.00 uur tot ’s avonds 20.00 uur zijn de St. Urbanus chocoladerepen te koop bij: Albert Heijn Westwijk, Albert Heijn Bovenkerk en Verfwinkel Regelink & Zn.
DRIE HOOFDPRIJZEN Eén hoofdprijs (daar zijn er drie van) is een rondleiding voor drie personen door de chocoladefabriek van Martinez, waarbij de winnaar zelf een chocoladepaashaas mag maken om mee naar huis te nemen. Verder zijn er meer dan 600 andere prijzen: 15 kaasplankjes van boerderijwinkel Schrama; 50 boeken over de St. Urbanus Bovenkerk & Pierre Cuypers; 20 kinderboeken van Klein Jantje; 20 pakjes wenskaarten van Klein Jantje; 20 doosjes chocolade fudge van Wendy’s Cakes en Candies; 100 exclusieve pop-up wenskaarten St. Urbanus; 50 sets van 4 ansichtkaarten St. Urbanus; 200 kopjes koffie met appeltaart in het Noorddamcentrum en 200 pakken AH Excellent paaskoek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie