Afbeelding
Amstelkids

Jonge reporters gezocht voor Amstelkids Sinterklaasjournaal

7 oktober 2021 om 16:05 Activiteiten

AMSTELVEEN Wie tussen de 8 en 13 jaar oud is, acteren en presenteren leuk vindt en graag een rol zou willen spelen in het nieuwe Amstelkids Sinterklaasjournaal kan een video-auditie opsturen naar de redactie van Amstelkids. Het journaal zal op scholen worden verspreid (via YouTube) en uitgezonden worden via het tv-kanaal van RTV Amstelveen en via andere lokale media.

De lokale kinderkrant Amstelkids maakt voor een derde keer, in samenwerking met kinderen uit Amstelveen en in opdracht van het Sinterklaas Comité Amstelveen, een echt journaal speciaal voor kinderen. In november 2020 werd het eerste AmstelkidsJournaal gemaakt vanwege de alternatieve Sinterklaasintocht. In april stond het tweede Amstelkids Journaal in het teken van vrijheid (vanwege 4 en 5 mei). En nu komt er dus een derde journaal vanwege de komst van Sinterklaas: het Amstelkids Sinterklaasjournaal.

Alle kinderen in Amstelveen (tussen de 8 en 13 jaar) krijgen de kans om mee te doen en kunnen een auditievideo sturen naar info@amstelkids.nl

AANMELDEN Marloes Smit vertelt hoe kinderen zich kunnen aanmelden: “Maak een video (met toestemming van je ouders) waarin je jezelf even kort voorstelt en je laat zie dat jij een goede reporter of presentator bent. Probeer duidelijk te spreken, zodat het voor iedereen verstaanbaar is. En misschien het belangrijkst: maak vooral plezier en wie weet zit jij in het nieuwe Amstelkids Sinterklaasjournaal.” De video kan gestuurd worden naar info@amstelkids.nl met vermelding van het telefoonnummer waarop de Amstelkids-redactie contact kan opnemen. Ook andere vragen of ideeën kunnen gestuurd worden naar info@amstelkids.nl t.a.v. Marloes Smit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie