Afbeelding
Pixabay/Free photos

Bijeenkomst voor mensen die schrijven

23 september 2021 om 14:14 Activiteiten

AMSTELVEEN Talloze mensen in Nederland, ook in Amstelveen, vertrouwen hun gedachten toe aan het papier of de zachtzoemende laptop. Als het boek, de verhalenbundel, de roman of het memoir dan eindelijk daar is, wil de schrijver natuurlijk wel dat het gelezen wordt. Of doe je het alleen voor het schrijfplezier? Hoe geef je je boek uit? Hoe komt het boek over? Wat is een ‘goed’ boek, of gaat het ook om smaak? Kun je tegen kritiek? Hoe promoot je je boek?

Voor al dit soort vragen willen Robert Klaassen en Guillaume van den Berg, die beiden reeds enkele boeken hebben geschreven, een schrijversclub beginnen. Doel is om twee keer per jaar bij elkaar te komen, waarbij tenminste per keer één van de boeken van een deelnemer wordt besproken. Ook kan naar wens bijvoorbeeld een uitgever, boekverkoper of een bekende schrijver worden uitgenodigd. Nadrukkelijk wordt gesteld dat het niet om een schrijverscursus gaat. Het gaat om het elkaar stimuleren en uitwisselen van ervaringen. Deelname is gratis, met dien verstande dat kosten voor koffie en thee en eventuele kosten voor aanschaf van een te bespreken boek voor rekening van de deelnemers zijn.
De eerste keer dat de groep bij elkaar wil komen, staat gepland op dinsdag 5 oktober om 20.00 uur in de Paaskerk, Augustinuspark 1, Amstelveen, 020-6415168. Geïnteresseerden zijn van harte welkom, maar graag wel eerst even aanmelden bij Robert Klaassen, e-mail: r.klaassen1@hotmail.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie