Afbeelding
Google

Burendag in Buurtkamer KKP met verhalen en specialiteiten uit diverse culturen

21 september 2021 om 14:45 Activiteiten

AMSTELVEEN De Buurtkamer KKP, Lindenlaan 75, viert zaterdag 25 en zondag 26 september van 10.00 tot 17.00 uur Burendag met verhalen uit diverse culturen en hun specialiteiten. Toegang is gratis.

Het programma begint zowel op zaterdag als op zondag om 10.00 uur met een koffieochtend voor de buurtbewoners. Zaterdag komt vanaf de Eritrese groep met een tent waarin het land gepresenteerd wordt. Om 14.00 uur volgt Somalië met een verhaal en typisch Somalische hapjes. Om 15.00 uur kan Farsi geleerd worden van Nahid uit Iran en zijn er Iranese specialiteiten. Om 15.30 uur sluit de Arabische groep af met presentatie, verhaal en Arabische hapjes. Einde 17.00 uur.

Op zondag kan vanaf 12.00 uur worden genoten van Indiase dansvoorstellingen. Ook zijn er spelletjes voor kinderen en Indiase hapjes. Om 13.30 uur begint het Zondagmiddagcafé met een spelletje, praatje, een kopje koffie of thee met wat lekkers en live podcast. Om 14.00 uur wordt het kinderboek van Peter Sterkenburg gepresenteerd. Peter is laaggeletterd en heeft het boek mede kunnen schrijven door de lessen in de Buurtkamer. De Nederlandse blokjes kaas en bitterballen zullen hierbij niet ontbreken. Wethouder Marijn van Ballegooijen komt een kijkje nemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie