Afbeelding
PR

52 jaar MOC Keizer Karelpark: Feest voor de buurt

23 augustus 2021 om 14:00 Activiteiten

AMSTELVEEN Het Maatschappelijk Ontmoetingscentrum (MOC) in Keizer Karelpark viert vrijdag 27 augustus het 52-jarig bestaan. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn er activiteiten en proeflessen voor buurtbewoners.

Het gebouw werd in september 1969 opgeleverd aan de Lindenlaan 75, en speelt al jaren een belangrijke rol in het welzijnswerk. Stichting Buurtkamer Keizer Karelpark en Participe Amstelland zijn de welzijnsorganisaties in het MOC en organiseren dit Feest voor de buurt in het Keizer Karelpark.

PROGRAMMA Om 12.00 uur is de opening met een kopje koffie of thee. Er zijn Hollandse spelletjes. Wie alle spelletjes heeft gedaan krijgt een ijsje. Het rad van avontuur draait met mooie prijzen (1 euro per lootje) en er is een rummikubworkshop.
Er zijn de hele dag gratis proeflessen op het gebied van taal zoals Nederlands voor anderstaligen, Engels voor beginners en er zijn creatieve workshops zoals de ‘Crea Club’ en de ‘Handwerkmiddag’.

KINDEREN De Kinder Vakantie Kamer is aanwezig vanaf 15.00 uur met een kleurwedstrijd en knutselen. Om 16.00 uur zijn er proeflessen van ‘Haken en breien voor kinderen’ en ‘Open atelier’ voor kinderen. Daarnaast zijn er de hele middag Hollandse spelletjes. 

Team ED heeft een levensverhaal en er wordt informatie gegeven. Marion Gulpers van True Insight gaat in gesprek met buurtbewoners en Truus Kint gaat kaartleggen. Ook het cursusbureau en het Financieel Café zijn aanwezig.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie