Het feest in de aula van het Hermann Wesselink College is in alle hevigheid losgebarsten..
Het feest in de aula van het Hermann Wesselink College is in alle hevigheid losgebarsten.. Joop Touw

Kinderland: een geweldig vakantieland

12 augustus 2021 om 17:00 Activiteiten

AMSTELVEEN Met alle coronaperikelen wist Stichting Kinderland Amstelveen dit jaar toch een geweldig zomerkamp te organiseren. Twee weken lang konden tientallen kinderen van alles doen. Donderdag was het grote afsluitingsfestival en vrijdag gaan de grenzen van Kinderland voor een jaar dicht na een reisje naar een pretpark.

JUMPEN Tijdens het zomerkamp staan ongeveer 100 vrijwilligers klaar om de kinderen te vermaken en een beetje in het gareel te houden. Aan de hand van een op leeftijd afgestemd programma, waren er volop activiteiten. Zwemmen, knutselen, zandtekeningen maken en waterspelletjes spelen op Kinderland zelf en daarnaast, op externe locaties, dingen zoals lasergamen, jumpen, kanovaren, poldersporten, klimmen en nog veel meer.

THE FESTIVAL Op donderdag wordt als afsluiting The Festival gehouden in het Herman Wesselink College. ‘s Middags druppelen daar alle groepen binnen na het ochtendprogramma. Omdat de groepen niet tegelijk arriveren, is er buiten van alles te doen. Als iedereen aanwezig is, gaat het los in de aula van de school. Vette muziek, een ‘casino’, dieren maken van ballonnen, een fotostudio en veel fris en chips; wie zou er niet in Kinderland willen wonen? Vrijdag is het vroeg opstaan, want om 8.00 uur vertrekt de bus naar een pretpark. En dan maar weer eens aan school denken....


Joop Touw


Joop Touw

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie