Afbeelding
FloriWorld

Flower Power fietsparade doet ook Amstelveen aan

10 augustus 2021 om 07:30 Activiteiten

AMSTELVEEN Ter gelegenheid van de opening van FloriWorld en om bezoekers alvast in de stemming te brengen, wordt dinsdag 17 augustus een Flower Power-fietsparade gehouden. Deze fleurigste en kleurrijkste parade met 13 unieke fietsende bloemen- en plantenkunstwerken brengt het bloemencorso in een nieuw jasje terug naar Aalsmeer. 

Elk kunstwerk representeert onder meer de kunstzinnige interactie van FloriWorld. De fietsende kunstwerken rijden vanaf de Dam in Amsterdam via Amstelveen naar FloriWorld in Aalsmeer. Om 13.45 uur worden de fietsen verwacht in het Stadshart bij de Rembrandtweg/Stadsplein. Daarna gaat de stoet verder via het Kazernepad richting Aalsmeer.  Langs de route worden bloemen uitgedeeld, met een gratis entreekaartje voor bloemen- en plantenexperience FloriWorld. 

FloriWorld is geen museum en ook geen pretpark. Het is een plek waar bezoekers zelf deel uitmaken van de show, want hier bekijken ze geen kunst maar zijn er onderdeel van. In deze kleurrijke en magische droomwereld beleeft de bezoeker de magie van bloemen en planten in verschillende shows. Echte bloemen en planten zijn verweven met de hightech virtuele wereld, zodat ze letterlijk worden omarmd door een zee van bloemen. 

Meer informatie op https://floriworld.nl/follow-the-flowers/


Foto: FloriWorld


Foto: FloriWorld

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie