Bij de Boemerang werd in 2019 een vintage modeshow gehouden.
Bij de Boemerang werd in 2019 een vintage modeshow gehouden. Naomi Heidinga

Expositie De Boem tijdens ‘Amstelveen in 24 Hrs’: kunstenaars kunnen zich aanmelden tot 4 augustus

20 juli 2021 om 15:06 Activiteiten

AMSTELVEEN De Boem (v/h De Boemerang) doet ook dit jaar mee aan ‘Amstelveen in 24 Hrs’. De vorige keer met een modeshow (foto) maar deze keer wordt het een expositie. De Boem looft daarbij een prijs uit van 500 euro voor het mooiste uit hergebruikt materiaal vervaardigde kunstwerk. De feestelijke opening van de expo met de 25 beste, door een samengestelde jury uitgezochte werken zal plaatsvinden op 25 september tijdens ‘Amstelveen in 24Hrs’. 

Na de expositie in De Boem zullen de kunstwerken ook elders worden tentoongesteld. Wie mee wil doen kan zich tot 4 augustus aanmelden bij Pascale Lefebvre via mail event@pascalef.eu of info@pascalef.eu.

BELEEF AMSTELVEEN IN 24 UUR Na het succes in 2019 opent Amstelveen op 25 september opnieuw haar deuren voor iedereen die er op uit wil gaan in de stad. Onder de noemer ‘Amstelveen in 24Hrs’ wordt een aantrekkelijk 24 uur durend programma samengesteld dat voldoet aan de coronamaatregelen en dat plaats vindt op ongeveer vijftig locaties door de hele stad.
Amstelveen in 24Hrs draagt bij aan het beter leren kennen of ontdekken van ‘je’ stad en promoot de verschillende sport-, cultuur-, recreatie- en ondernemerslocaties in Amstelveen.

 CORONA Ondanks dat het evenement pas eind september is, houdt de gemeente er rekening mee dat het vanwege coronamaatregelen in aangepaste vorm plaats zal moeten vinden. Dat betekent mogelijk dat activiteiten op reservering bij de locatie plaatsvinden via de website Beleef Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie