Afbeelding
Joop Touw

Huttendorp De Meent verrijst opnieuw in Amstelveen

12 juli 2021 om 19:05 Activiteiten Huttendorp de Meent

AMSTELVEEN Na een dag hard werken, is de bouw van hutten van Huttendorp de Meent al flink gevorderd. Vol enthousiasme werd maandag op het veldje bij de Grote Beer begonnen met de opbouw. 

De huttenbouw kon vanwege corona vorig jaar niet doorgaan maar de organisatie ging daardoor met nog meer energie aan de slag om Huttendorp 2021 te realiseren. Uiteindelijk kregen ze groen licht met als resultaat dat 125 deelnemende kinderen zich vanochtend vol overgave met hamer en spijkers op de klaarliggende pallets stortten om die om te toveren in de mooiste slaapplek van het kamp. Er werd de hele dag gehamerd, gezaagd en met pallets gesleept. En ja, af en toe kwam de verbanddoos tevoorschijn. Geen grote ongelukken maar voornamelijk werden er splinters verwijderd. De vrijwilligers hielpen een handje mee want voor ouders was het terrein sinds het wegbrengen vanochtend, verboden. 

Bekijk de foto’s van vandaag hierboven en onder. Ook de andere dagen zullen we deze week foto’s plaatsen. Houd dus amstelveensnieuwsblad.nl of de facebookpagina van Amstelveens Nieuwsblad in de gaten.


Joop Touw

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie