Afbeelding
Museum JAN

Workshop ‘Pimp mijn Gymp’ in Museum JAN

30 juni 2021 om 14:45 Activiteiten

AMSTELVEEN De tentoonstelling ‘Op de leest van Jan Jansen - 60 jaar schoenen & Dutch Design’ is misschien wel dé kleurrijkste tentoonstelling die Museum JAN heeft gepresenteerd. Met dit idee in het achterhoofd organiseert het museum een ‘Pimp mijn gymp’ workshop. Kinderen mogen hun eigen schoen meenemen om deze tot een kleurrijk kunstobject te transformeren.

Na een interactieve rondleiding langs de kunstwerken, volgt de workshop in atelier JAN Junior. Elke jonge deelnemer komt terug met een te gekke patchworkschoen, naar het voorbeeld van schoenontwerper Jan Jansen.

Het is dus zaak een (oude) schoen mee te nemen naar de workshop. Voor de zekerheid heeft het museum er echter een paar voor de deelnemers op voorraad. Eén schoen is voldoende, maar enthousiastelingen kunnen ook één paar pimpen.

Kinderworkshop ‘Pimp mijn gymp’ is op woensdag 14 juli van 14.00 tot 15.30 uur en op zondag 18 juli van 14.00 tot 15.30 uur.

Kinderen in de leeftijd van 6-13 jaar zijn welkom. Graag opgeven via educatie@museumjan.nl met vermelding van naam, leeftijd en mobiel telefoonnummer van de deelnemer(s). Voor de kinderen zijn aan de workshop geen kosten verbonden; begeleiders betalen de normale museumtoegang (Museumkaart is geldig) en kunnen ondertussen de tentoonstelling bekijken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie