Wethouder Floor Gordon neemt alvast een kijkje bij de geiten.
Wethouder Floor Gordon neemt alvast een kijkje bij de geiten. Gemeente Amstelveen

Elsenhove gaat vandaag weer open

19 mei 2021 om 09:56 Activiteiten

AMSTELVEEN Speelboerderij Elsenhove, Bankrasweg 1, opent vandaag, woensdag 19 mei om 10.00 uur het hek na lange tijd vanwege coronamaatregelen dicht te zijn geweest. Wethouder Floor Gordon nam alvast een kijkje bij de Nederlandse landgeiten. Uitgelaten liepen de geiten de wei in.

Er kunnen 150 mensen tegelijk op het terrein worden toegelaten. Er staat een verkeerslicht bij de ingang. Als dat op rood staat zullen bezoekers soms even moeten wachten. Bij binnenkomst worden bezoekers geregistreerd en volgt er een korte gezondheidscheck.
Floor Gordon: “Na registratie kan iedereen heerlijk genieten van alles wat speelboerderij Elsenhove te bieden heeft. Boerderijdieren, een grote avontuurlijke én natuurlijke speeltuin en de mogelijkheid om veel over natuur, milieu en duurzaamheid te leren.” De gebouwen zijn nog gesloten, maar de toiletten zijn wel te gebruiken. Denk wel even aan het mondkapje. Natuurlijk is tHuis op Elsenhove ook open voor hapjes en drankjes. Kijk voor de openingstijden en andere info op de website van Elsenhove.


Elsenhoven

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie