Afbeelding
Pixabay

Wandelen langs take away’s tijdens Tasty Trail in Amstelveen

22 april 2021 om 07:30 Activiteiten

AMSTELVEEN Tasty Trail Amstelveen is een wandeltocht georganiseerd door verschillende Amstelveense ondernemers. De eerste editie vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 mei. De wandeling voert langs zes take-away adressen die meedoen aan de Tasty Trail Amstelveen. Met een stempelkaart zijn daar hapjes verkrijgbaar. 

De hapjes zijn inbegrepen in de kosten voor deelname. Een drankje erbij kan ook. De kosten daarvan worden apart in rekening gebracht. Omdat het om ‘take-away’ gaat, is het wel de bedoeling om meteen na het ophalen van het hapje verder te wandelen. Daarmee kan groepsvorming worden voorkomen en blijft de wandeltocht coronaproof. 

Bij deelname is er keuze in datum, route en starttijd. Lopen kan op zaterdag 1 mei en zondag 2 mei en er kan worden gekozen voor een route van 7 km of van 11 km. Om de deelnemers zo veel mogelijk te spreiden, zijn er ook verschillende starttijden om voor in te schrijven. Tot 18.00 uur kan het laatste hapje worden opgehaald, begin dus niet te laat met wandelen!

STARTLOCATIE BUENTING SPORT Beide routes beginnen bij Buenting Sport, Acacialaan 18. Daar zijn twee aanmeldpunten, één voor route A en één voor route B. Bij aankomst bij Buenting Sport ontvangt de deelnemer een stempelkaart en een bidon met een lekker sportdrankje. Omdat de routes meteen bij de start verschillende kanten opgaan komen de deelnemers nauwelijks andere wandelaars tegen.

PARKEREN EN TOILET Parkeren kan op de grote parkeerplaats voor het Amstelveen College, Sportlaan 27. Om de bewoners van de Acacialaan niet tot last te zijn, liever niet in de straat of op de parkeerplaats van de dansschool naast Buenting Sport.

Deelnemende take away locaties van route A zijn: start BuentingSport, Acacialaan 18; Brasserie 10, De Afslag 1; The Pub, Lindenlaan 372; Day, Stadsplein 52; The Winekitchen at Sea, Ouderkerkerlaan 2; Café de Manen, Noordammerlaan 9.

Route B start ook bij Buenting Sport; Colijn, Noordammerlaan 42; Haddock, Stationsstraat 9; De Pantry, Dorpsstraat 51; Anna, Amsterdamseweg 22; Abina, Amsterdamseweg 193; Zorgeloos, Stadsplein 14.
Tijdens de wandeling en de stops zijn alle coronamaatregelen van kracht. Loop maximaal met twee personen, of mensen uit hetzelfde huishouden. Houd afstand en neem voor alle zekerheid een mondkapje mee. Blijf thuis bij klachten.

Wie mee wil doen kan een kaartje kopen via https://naecktebrouwers.myonline.store/c-5705224/tasty-trail/.

Met vragen of opmerkingen kan gemaild worden naar tastytrailamstelveen@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie