Afbeelding
Kamiel Choi via Pixabay

Lions Club Mingle schort activiteiten op

6 oktober 2020 om 11:30 Activiteiten

AMSTELVEEN Het coronavirus gooit voor menigeen roet in het eten. Ook bij de Lions, zo meldt Lions Club Mingle.
Er zouden in Amstelveen diverse activiteiten voor de ouderen worden georganiseerd zoals een high-tea, een diner, gezelligheidsbijeenkomsten en nog veel meer. Maar de gezondheidsrisico’s zijn nog te groot en dat is de belangrijkste reden waarom de Lions Club Mingle deze activiteiten voorlopig in de ijskast heeft gestopt.

Voor de jongeren stond een kinderboekenactie gepland. Volgende week zou de Lions Club kinderboeken gaan inzamelen. Eerdere inzamelacties die door de Lions Mingle te Amstelveen zijn gehouden, waren een groot succes en hebben in totaal meer dan 7.000 kinderboeken opgeleverd.
Deze boeken werden meteen verdeeld onder 2.500 kinderen die niet altijd in de situatie zitten om zulke boeken te krijgen. Hiermee wordt de leesvaardigheid onder die kinderen vergroot en het enthousiasme om meer te gaan lezen gestimuleerd. Ook deze actie is voorlopig even opgeschort. Zodra het virus is beteugeld en het weer veilig is voor iedereen, worden deze plannen van stal gehaald en gaat Lions Club Mingle er weer hard tegenaan om de achterstand in de geplande acties in te halen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie