kledingbank weer open na coronasluiting

24 augustus 2020 om 11:41 Nieuws Deel je nieuws

PERSBERICHT

 

Kledingbank weer open na coronasluiting

 

De Kledingbank Amstelland in Amstelveen opent op woensdag 2 september weer haar deuren. Er is de laatste weken hard gewerkt om de Kledingbank veilig en coronaproof te maken, onder meer door een andere inrichting. Ook mogen maar vijf klanten tegelijk naar binnen. Kinderen mogen niet naar binnen. Het desinfecteren van handen en het dragen van een mondkapje is verplicht.

De Kledingbank verstrekt gratis kleding aan iedereen met een aantoonbaar minimum inkomen. De klanten moeten in bezit zijn van een Amstelveenpas, een Stadspas van Amsterdam met groene stip of een pas/schrijven van een van de Amstelland-gemeenten. Veel  van de klanten van de Kledingbank komen tegenwoordig uit Amsterdam. Ook nieuwe klanten kunnen zich inschrijven.
Vanwege de verwachte toeloop: voor bestaande klanten, kijk eerst op de website en op uw kaart op welke dag u welkom bent. Kom niet allemaal ’s ochtends om 9.00 uur (de kans dat u dan heel lang moet wachten is groot), maar verspreid over de dag. De voorraad kleding wordt de gehele dag aangevuld.
Komt u op een andere dan de toegewezen dag, dan heeft u helaas géén toegang! Dus kijk op www.kledingbankamstelland.nl

---- einde ----

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Nadere informatie:
Elly den Blanken, secretaris
06 138 61 999

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie