Logo A.S.V. De Poelster
Logo A.S.V. De Poelster nvt

Schaatsclinics voor de jeugd

16 november 2021 om 16:30 Overig Deel je nieuws

De Poelster organiseert schaatsclinics voor de jeugd.

Na het grote succes van vorig jaar organiseert schaatsvereniging De Poelster ook dit jaar weer schaatsclinics voor de jeugd tot en met twaalf jaar op de Jaap Edenbaan.

Speciaal voor de jeugd tot en met twaalf jaar organiseert schaatsvereniging De Poelster weer schaatsclinics op de Jaap Eden ijsbaan.

Naar keuze kan deelgenomen worden op de vrijdagen 3, 10 en 17 december van 16.55 tot 17:55 of op de zaterdagen 4, 11 en 18 december van 9:20 uur tot 10:20 uur.

Schaatsen is net als fietsen: als je het eenmaal geleerd hebt, dan verleer je het nooit meer. En als er dan, zoals afgelopen winter, natuurijs ligt, kan je direct jouw schaatsen aandoen en genieten. En wanneer er geen natuurijs is, kan je naar een kunstijsbaan, zoals de Jaap Edenbaan, waar je de hele winterperiode kan schaatsen.

De Poelster is een hardrijdersvereniging en deelnemen kan alleen met noren of onderbindschaatsen. Daarbij zijn een helm en handschoenen/wanten voorgeschreven.

Nog geen eigen schaatsen of helm? Geen probleem, bij de Jaap Eden IJsbaan kunnen die hiervoor met korting gehuurd worden.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie.op www.poelster.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie