Treville schermers in actie
Treville schermers in actie Dora Barens

Steeds meer schermers in Amsterdamse Bos gesignaleerd

20 april 2021 om 22:56 Overig Deel je nieuws

Schermers uit de plaatsen Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam en Uithoorn, van schermschool Treville uit Amstelveen, trainen sinds enkele weken op donderdag in het Amsterdamse Bos. Omdat binnen trainen nog steeds niet mogelijk is, is gezocht naar een geschikte en centrale locatie voor de schermers. Het Amsterdamse Bos blijkt daarvoor prima geschikt.

Het zal u niet verbazen dat de 3 schermgroepen, opgedeeld naar leeftijdscategorie, veel bekijks trekken. Schermen is immers voor de meesten geen alledaagse sport. Extra leuk wordt het als een zeer geïnteresseerde omstander gevraagd wordt om mee te doen. Zo’n kans krijg je niet elke dag.

Sinds kort zijn ook de 27-minners weer aangehaakt.

Wedstrijdschermers en recreanten schermen door en met elkaar. Treville kent een aantal absolute toppers die ook op Europees en wereldniveau trachten te excelleren. Voor deze jongens is het natuurlijk wel jammer dat ook zij zich zo hebben moeten voorbereiden op de WK.

Heb je belangstelling om eens te kijken of wil je een keertje meedoen?

De tijden zijn: Van 17:00 tot 18.00 uur (leeftijd 6 t/m 10). Van 18:00-19:00 uur (leeftijd 11 t/m 13) en van 19:00 tot 20.30 uur (14 t/m 17 jaar + 27-minners). Alleen als het regent zul je ze niet aantreffen.

Schermen is een snelle en spectaculaire sport voor jongens en meisjes. Meer weten? Kijk eens op www.schermschool-treville.nl.   

 Servaas Vrijburg

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie