Gatendoek Vriendinnendag Amstelveen Heemraad
Gatendoek Vriendinnendag Amstelveen Heemraad Amstelveen Heemraad

Vriendinnendag voetbalvereniging Amstelveen Heemraad

14 augustus 2020 om 11:53 Voetbal Deel je nieuws

Op vrijdag 4 september gaat de Eredivisie Vrouwen weer van start. Acht teams strijden met elkaar om het landskampioenschap. Dit seizoen zal er extra media aandacht zijn voor de competitie. Naast meer samenvattingen zullen er ook veel wedstrijden live uitgezonden worden. Hierdoor zal de populariteit van het vrouwenvoetbal alleen maar toenemen. Voor veel jonge meiden zal het een inspiratiebron zijn om ook te gaan voetballen.

Voor meiden die de droom hebben om profvoetbalster te worden of voor meiden die eens een balletje willen trappen, organiseert Amstelveen Heemraad twee speciale Vriendinnendagen. Op deze middagen maken de meisjes op een leuke manier kennis met het voetbal en de voetbalclub. Deelname aan de Vriendinnendag is gratis en geheel vrijblijvend.

Bij deze editie van de Vriendinnendag zullen er special gasten aanwezig zijn. Het is nog een verrassing wie dat zijn. Je kan al wel wat hints vinden op www.vriendinnendag.info

Wel is al duidelijk dat er iets groots gaat gebeuren en dat de meiden mee kunnen trainen als een echte Pro. Daarmee is een carrière als profvoetbalster misschien wel dichter bij dan je denkt.

 

Datums Vriendinnendagen Amstelveen Heemraad:

Vrijdag 21 augustus 2020            15:30-18:00

Woensdag 26 augustus 2020      14:30-17:00

 

Meiden van alle leeftijden zijn welkom, met of zonder voetbalervaring. Ga voor meer informatie of om je aan te melden naar: www.vriendinnendag.info

Flyer Vriendinnendag Amstelveen Heemraad
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie