Sportclub Gym3 is weer open, maar dan anders.

20 mei 2020 om 21:36 Vechtsporten Deel je nieuws

Het kabinet heeft in afstemming met het RIVM besloten dat sportclubs en -studio’s nog tot 1 september dicht moeten blijven.  Wat inmiddels wel weer kan is buiten trainen met 1,5 meter afstand en dat is precies wat Gym3 sinds deze week doet, maar dan met een twist. Gym3 heeft zijn eigen Outdoor Boks Arena geopend op het parkeerterrein van hun locatie op de Zetterij 3 in Amstelveen.

 Niet alleen de (Kick)boks fans kunnen weer trainen;  de andere groepslessen zoals Bootcamp/Crosspower, Booty Builder en Yoga zullen ook outdoor plaats vinden. Ook de kinderen kunnen weer gaan sporten. Vanaf 18 mei is dit unieke concept van start gegaan.

Elke sportschool probeert zijn leden op een of ander manier fit te houden gedurende COVID-19. Nu buiten trainen weer mogelijk is staan de leden van de sportschool te springen om weer aan de slag te gaan. Dit kan uiteraard alleen onder strenge voorwaarden gebeuren. Zo heeft Gym3 een Protocol opgesteld waaraan zich iedereen moet houden. Er kunnen 32 leden deelnemen aan een training. Leden moeten bij aankomst hun handen desinfecteren en na de training de gebruikte materialen schoonmaken en hierna meteen vertrekken. De sportclub zorgt voor desinfecterende middelen en de nodige afstand.

Dit is één voorbeeld van hoe sportclubs in deze onzekere tijd creatief kunnen zijn om toch iets te kunnen betekenen voor de gezondheid van de maatschappij. Gezien de gunstige weersverwachtingen voor de aankomende weken verwacht Gym3 met dit Outdoor concept een heleboel leden tevreden te houden, zolang het kabinet nog geen besluit heeft genomen wanneer de sportscholen weer open mogen. 

Voor de bekleding van de Outdoor Boks Arena is Gym3 op zoek naar lokale adverteerders. Bij interesse kan contact worden opgenomen via info@gym3.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie