Esra Neter met alle genomineerden van het Amstelveens Sportgala
Esra Neter met alle genomineerden van het Amstelveens Sportgala Emiel Neter

Esra Neter, EssiMessi, vlogt op het Amstelveens Sportgala.

28 januari 2020 om 20:00 Waterpolo Deel je nieuws

Amstelveen  Sporttalent heeft mij gevraagd om te komen vloggen op het sportgala. Dit waren Rabobank Talentenprijzen voor allemaal jonge talenten.

Super leuk om ze te mogen interviewen en ze natuurlijk uit te dagen voor challenges. Helemaal spannend want het was in het Cobra Museum dus een heel bijzondere locatie om te kunnen voetballen ?? En voetballen doe ik zelf graag: ik voetbal bij Sporting Martinus bij de Jongens onder 13-1 en ook bij de KNVB meisjes onder 13. Ik voetbal al sinds mijn 4e en heb altijd in een jongens team gespeeld op het hoogste niveau. Ik vind vrouwen voetbal erg belangrijk en al helemaal dat het vrouwenvoetbal net zo behandeld moet worden als het herenvoetbal, daarom ben ik drie jaar geleden mijn YouTube kanaal Esra Neter begonnen. Hier laat ik zien wat ik allemaal doe aan voetbal en daag ik ook bekende (ex) voetballers uit voor een voetbal battle. Verder laat ik al mijn mooie voetbal ervaringen zien zoals het openen van het Vrouwen EK, het bezoeken van het vrouwen WK, bezoeken van verschillende wedstrijden en stadions, werken met goede doelen en nog veel meer. 

Nogmaals gefeliciteerd allemaal! Hopelijk ben ik volgend jaar weer aanwezig op het sportgala.

Wil je op de hoogte blijven van mijn voerbalavonturen check dan mijn YouTube kanaal www.youtube.com/esraneter of Instagram www.instagram.com/esraneter of Facebook www.facebook.com/essimessi2007 of Twitter www.twitter.com/esraneter 

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie