Terrein s.v. Ouderkerk
Terrein s.v. Ouderkerk s.v. Ouderkerk-archief

Hans Verhoogt nieuwe hoofdtrainer s.v. Ouderkerk

13 mei 2022 om 14:55 Sport Deel je nieuws

Hans Verhoogt is door het bestuur van s.v. Ouderkerk benoemd tot nieuwe hoofdtrainer van de selectie.

“We zijn daar erg blij mee, de klik is er en met Hans hebben we een ervaren trainer die past bij onze vereniging”, aldus secretaris Sander Toussaint.

Hans Verhoogt, nu nog actief bij De Meer Zaterdag, is geen een onbekende bij s.v. Ouderkerk. Een kleine tien jaar geleden was hij al trainer van de toen nog bestaande zaterdagselectie.

De komende tijd wordt door de nieuwe hoofdtrainer en de technische commissie selectievoetbal benut om de staf (trainer 2/ verzorging/ begeleiding) voor komend seizoen in te vullen.

Daarnaast zijn in de afgelopen weken de nodige initiatieven ontplooid om de selectie kwalitatief en kwantitatief van nieuw elan te voorzien. Diverse jonge spelers binnen de club hebben bewust gekozen voor prestatievoetbal. En er is op dinsdag- en donderdagavond vanaf 20.15 mogelijkheid tot meetrainen met de selectie voor geïnteresseerde enthousiaste talentvolle jongens van buitenaf (Amstelveen, Uilenstede, Buitenveldert, Bovenkerk, Amsterdam, Abcoude). Aanmelden kan door middel van een persoonlijk bericht aan hanvdzwan@planet.nl.  

De sportieve doelstelling voor de s.v. Ouderkerk selectieteams blijft een plaats bij de eerste vier en/of een periodetitel. De vereniging maakt zich bovendien hard bij de KNVB om niet meer met de selectieteams de Utrecht/Amersfoort regio te worden ingedeeld.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie