Afbeelding
Kim van der Bogt

Donatie voor Alzheimer Nederland

21 januari 2022 om 09:15 Zakelijk Deel je nieuws

In deze Dry January proosten Marianne en Jennifer van Music Meeting Lounge met Jantine van Alzheimer Nederland op de jaarlijkse donatie aan Alzheimer Nederland waarvan dansavonden georganiseerd worden voor dementerenden.

Achter het ontstaan van de Music Meeting Lounge zit een verhaal. Een bijzonder verhaal. Deze vergaderlocatie is onderdeel van Efficient Hotel Partner, een team van hospitality consultants die al ruim twintig jaar de perfecte hotel- en vergaderaccommodaties verzorgen voor hun opdrachtgevers. Toen in hetzelfde pand de aangrenzende ruimte vrijkwam werd er geen moment getwijfeld: dit was het ideale moment om een eigen vergaderlocatie te gaan ontwikkelen. Een uniek concept waarvoor alle creativiteit en opgedane expertise werd gebruikt. Zo ontstond de ideale vergaderlocatie met een extra verrassende bite: de aanwezigheid van een fantastische platencollectie. Een erfenis van de vader van Marianne Kuiper (eigenaar van beide bedrijven). Music Meeting Lounge is een ode aan hem en zijn liefde voor muziek.

Marianne’s vader leed aan de ziekte van Alzheimer. In zijn laatste dagen vroeg hij Marianne tijdens ieder bezoek: ‘Beloof me dat je mijn platen nooit weggooit, die worden goud waard’. Die gouden collectie siert nu de Music Meeting Lounge en kan in de DJ-booth gedraaid worden. Met ons ‘Don’t drink de water’ arrangement kan je in ruil voor een donatie (€ 25,00 of meer) aan Alzheimer Nederland onbeperkt frisdranken nuttigen tijdens jouw bijeenkomst. Don’t You Forget About Me (de hit van de Simple Minds, zijn favoriete nummer) is de link naar Marianne’s vader, naar vroegere tijden en naar het onvergetelijke karakter van deze bijzondere vergaderruimte.

https://www.musicmeetinglounge.nl/het-verhaal/

Meer informatie over Alzheimer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie