Fakkeltocht door Amstelveen 19 januari 2022

19 januari 2022 om 22:34 Lokaal Deel je nieuws

Persbericht

Nieuwsdatum: 20 januari 2022                                 Nieuwsplaats:  Amstelveen

Voor de tweede keer is er door een groeiend aantal, ongeveer 40 deelnemers een fakkel- en lichtjes tocht gehouden ten behoeve van de vrijheid en verbinding van mensen die zich niet ( langer) kunnen vinden in de, in hun ogen, buitenproportionele maatregelen, waaronder de QR code die in het kader van Corona die voor tweedeling in de maatschappij zorgen. Ook verzetten zij zich tegen  het beleid omdat dit zichtbaar  maatschappelijke, sociale en economische problemen veroorzaakt.

Een van de deelnemers zei, op de vraag wat haar beweegt hierbij aanwezig te zijn, …” ik ben een bezorgde burger uit Amstelveen. het is belangrijk dat mensen beseffen wat een groot verworven goed is, onze vrijheid. Liefde, vrijheid en waarlijke democratie is waar ik hier voor sta, op 4 mei herdenk het verleden, vandaag loop ik voor de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen”

De deelnemers komen elke woensdagavond samen op het Stadshart om 19.00, de fakkeltocht met geluid is een wandeling van een uur door het centrum van Amstelveen.

 - - - einde bericht - - -

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met E.R. Senese LLM, via es@aegisbv.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie