Kerstwandeling 2021
Kerstwandeling 2021 Mara Ket

Kerstwandeling in Amsterdam en Amstelveen

11 december 2021 om 13:51 Lokaal Deel je nieuws

Wie een mooie winterse kerstwandeling voor 1e of 2e kerstdag zoekt, of een leuk uitje in de kerstvakantie, kan vanaf vandaag op de website Kerstwandeling2021.nl terecht.

Ook in Amsterdam en Amstelveen vindt dit jaar een kerstwandeling plaats. Het is een winterse wandelroute met een leuke challenge / puzzeltocht voor het hele gezin. Wandelaars kunnen kiezen tussen een route van 3 km door het Vondelpark en een route van 8 km door het Amsterdamse Bos. Wie liever de stad uit gaat kan op de website een andere wandeling uitzoeken.

Veel georganiseerde wandelingen gaat dit jaar niet door. Daarom is de Kerstwandeling 2021 corona-proof opgezet. De route kan individueel of in een klein gezelschap worden gelopen, op een moment dat het de wandelaars zelf schikt. Zo wordt drukte vermeden. Er zijn per regio een maximaal aantal tickets beschikbaar, dus het loont om je tijdig aan te melden, zodat je zeker weet dat je mee kunt doen.

“Neem een rugzakje en een mobiele telefoon met GPS-app mee. Er zijn onderweg prikkelende vragen en leuke opdrachten. Voor alle goede inzendingen is er een attentie,” aldus de organisatie.

De Kerstwandeling 2021 is een initiatief van samenwerkende routemakers. Een deel van de opbrengst gaat naar noodhulp aan vluchtelingen die deze winter in moeilijke omstandigheden doorbrengen.

https://www.kerstwandeling2021.nl

https://www.kerstwandeling2021.nl/amsterdam

https://www.kerstwandeling2021.nl/amstelveen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie