kopje tomatensoep
kopje tomatensoep Hestia Kinderopvang

Hestia Kinderopvang organiseert Soep op de Stoep in het kader van de Week tegen de Armoede

13 oktober 2021 om 13:20 Lokaal Deel je nieuws

Trek in een lekker kopje soep? Kom langs bij de stand van Hestia Kinderopvang ter hoogte van de rotonde aan de Laan van de Helende Meesters en eet een hapje mee!

Soep op de Stoep is een initiatief met als doel “het verbinden van inwoners door inwoners”. Hestia Kinderopvang organiseert deze actie dit jaar voor het eerst, met als opzet er een maandelijks evenement van te maken. Door mee te doen aan dit initiatief, wil Hestia Kinderopvang graag op haar manier bijdragen aan de Sustainable Development Goals (SDG’s of, in het Nederlands, duurzame ontwikkelingsdoelen). Deze doelen zijn we bij Hestia meer en meer aan onze werkwijze aan het koppelen. We hopen dit initiatief in samenwerking met de Gemeente Amstelveen tot een succes te maken in deze Week tegen de Armoede (11 t/m 17 oktober).

Iedereen is welkom op donderdag 14 oktober, van 10-15u. Naast een lekkere kop soep is er ook informatie te verkrijgen over de verschillende programma’s van de Gemeente Amstelveen met betrekking tot armoedebestrijding.

Met dank aan onze andere partners in dit initiatief: Lidl Groenhof, KPMG Amstelveen, Wijkcentrum de Bolder, Voedselbank Amstelveen, Woonzorgcentrum Groenelaan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie