De Bloeiwijzertoppers strijden voor duurzaamheid!

11 juni 2021 om 15:40 Lokaal Deel je nieuws

Onze mooie school doet dit jaar opnieuw mee met de E-waste Race. De leerlingen van groep BBA strijden samen met een aantal andere scholen voor duurzaamheid. 

Samen verzamelen wij  oude elektronische apparaten voor een beter milieu. Zij hebben inmiddels flyers uitgedeeld en zijn erg actief in het ophalen van oude stukke elektronische apparaten.

Groepsleerkracht Rosalie: “Ze vinden het fantastisch. In onze groep hebben we inmiddels aanvoerster. Loïs neemt bijna dagelijks E -Waste mee. Ze heeft haar familie opgetrommeld op te helpen en gaat dagelijks langs bij haar buren, familie en vrienden langs voor het ophalen van spullen. Inmiddels ligt de achterbak dagelijks vol. Fantastisch, wij krijgen extra energie van haar. We gaan ervoor! Onze groep zou het fantastisch vinden om te winnen. Het winnende team gaat namelijk op schoolreis. Door het pandemie was dit de afgelopen twee jaar niet mogelijk. Fantastisch dat zij zo hard samen strijden voor duurzaamheid en wedstrijd! “

Mocht  u spullen voor onze groep willen verzamelen dan bent u uiteraard welkom om het bij onze mooie school af te leveren tot vrijdag 18 juni.

Wij gaan nog 1 mooie week verder!

Lieve groeten, 

BBA - De Bloeiwijzer! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie