Jeugd Instuif DVH 2021
Jeugd Instuif DVH 2021 DVH

Jeugd maakt kennis met de tennissport!

23 maart 2021 om 08:54 Sport Deel je nieuws

Op zondag 21 maart jongstleden was er een Jeugd Instuif op het park van De Vliegende Hollander. Met meer dan 100 kinderen die hebben meegedaan aan de proeftraining/instuif op DVH, was het een geslaagde ochtend!

Zij maakte allemaal voor het eerst kennis met deze leuk sport en wij hebben deze ochtend alleen maar blije en enthousiaste gezichten gezien!! Onder leiding van onze enthousiaste trainers (Hoofdtrainer; Andy van Rijn, Rutger Kemner en Nils Rozenkrantz) en met de grote hulp van de Jeugdcommissie, vrijwilligers en oudere jeugdleden hebben we dit met z’n allen in goede banen kunnen leiden. Zeker in deze rare tijden, is tennis een mooie sport die op afstand beoefend kan worden.

Tennis is populair en dat komt ook door de veelzijdigheid van de sport. Tennis is een fysiek maar ook een mentaal spel; conditie, souplesse en focus houden? Je traint het allemaal op de baan. Dit kan je op ieder moment van de dag uitoefenen met je ouders, vrienden en andere, daarnaast kan je natuurlijk ook structureel trainingen volgen bij onze gediplomeerde trainers. Ook voor kinderen die vanochtend niet hebben meegedaan is het uiteraard mogelijk om bij ons te komen trainen en lid te worden van DVH.

Meer informatie over jeugd trainingen vindt u op www.dvh-tennis.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie