i-Turn sport buiten
i-Turn sport buiten Melissa Ockhuysen

i-Turn Amstelveen opnieuw naar buiten.

20 januari 2021 om 19:53 Sport Deel je nieuws

Woensdag 20 januari hebben óók de recreatie meisjes van turnclub i-Turn Amstelveen voor het eerst sinds de tweede lockdown weer live met elkaar gesport. Buiten weliswaar want binnen is nog niet toegestaan. 

Net als vele andere clubs startte i-Turn direct na de aankondiging van de tweede lockdown een youtube kanaal. Daar konden de kinderen van de club oefeningen van halen om deze thuis te oefenen. Ook hebben zij inmiddels via zoom online lesgegeven. Maar niets is zo leuk als live met elkaar kunnen sporten en elkaar te motiveren.

Melissa zegt hier het volgende over: :"Super fijn dat het in deze tijd mogelijk is om zo snel te kunnen schakelen en dat er zoveel online mogelijkheden zijn. Tegelijkertijd krijg ik van veel kinderen de signalen ( ik werk ook in het onderwijs) dat zij inmiddels wel een beetje alles is online moe zijn. We merken zelf natuurlijk ook dat we de gezelligheid van het echt even samen zijn missen, laat staan voor die kids. Daarom ben ik gaan kijken naar wat er wél (uiteraard binnen de coronamaatregelen) mogekijk is. Echt buiten turnen is lastig.. De toestellen zijn niet voor buiten gemaakt en zeker niet in deze weersomstandigheden. Maar vandaag hebben we 4 verschillende onderdelen buiten neergezet. Zo hebben de kinderen vandaag kennisgemaakt met een mini bootcamp en verschillende spellen waarbij ze werkte aan hun conditie, coördinatie en kracht. De kinderen vonden het fantastisch ,ondanks dat het niet direct leek op wat ze normaal in de zaal doen. Het was heel fijn om de kinderen weer even te zien en vooral om ze weer even te zien stralen."

i-Turn is alweer druk bezig met de voorbereiding voor een eventuele volgende buitenles. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie