Tussen de wedstrijden door heerlijke appels van PLUS Vreeswijk
Tussen de wedstrijden door heerlijke appels van PLUS Vreeswijk HIC

HIC start het hockeyseizoen 2020-2021

30 augustus 2020 om 18:14 Overig Deel je nieuws

Traditiegetrouw is het weekend voor de start van de KNHB competitie het Vroege Vogels Toernooi. Dit jaar was dat op zaterdag 29 augustus. Tijdens dit toernooi wordt de Jongste Jeugd (leeftijd 6 tot en met 10 jaar) in het zonnetje gezet. Op alle velden werd er getraind (strafcorners) en wedstrijden gespeeld, ieder op zijn / haar niveau. 

 

Dit jaar voelde het Vroege Vogels toch wel extra bijzonder. Bart Takkenberg, voorzitter Jeugd Evenementencommissie, “We zijn blij dat we de traditie voort hebben kunnen zetten. Er heerste, ondanks de regen, een goede sfeer tussen de kinderen en ouders. Tussen de wedstrijden werden de appels die gesponsord waren door de Plus Vreeswijk uit Ouderkerk aan de Amstel zeer gewaardeerd.”

 

Voor de oudere kinderen waren er in de middag oefenwedstrijden georganiseerd tegen clubs in de regio, waardoor ook zij straks klaar staan om het seizoen te beginnen. 

 

Steven Arnold, voorzitter Jeugd, is trots op de veerkracht en discipline van de kinderen, ouders en de vele vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om te blijven hockeyen tijdens de Corona periode. “Geweldig om alle enthousiaste en blije gezichten weer op de club te zien en belangrijk dat de Corona maatregelen worden gerespecteerd door de ouders”. 

 

Voor de zomervakantie was het mogelijk om ook voor niet-leden mee te trainen om zo kennis te maken met deze sport. Arnold “Ook nu zijn we weer aan het kijken hoe we dit kunnen bewerkstelligen. We zijn druk bezig om mooie manieren te bedenken om enthousiaste kinderen weer mee te kunnen laten trainen bij HIC. Zodat iedereen kan kennismaken met deze mooie sport.” 

 

Mocht uw kind interesse hebben om een keer mee te trainen, zodat hij/zij zelf kan bepalen of hockey iets voor hem/haar is. Mail dan naar instuif@hichockey.nl

Jongens F spelen hun wedstrijd
Meisjes F spelen in voor hun wedstrijd
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie