LSP model
LSP model Niels

Speel serieus met LEGO en steun kankeronderzoek

1 juli 2020 om 20:09 Etalage Deel je nieuws

Ik ben Niels van Opzeeland, woonachtig in Amstelveen sinds 2018 en ik ben facilitator LEGO SERIOUS PLAY (LSP). LSP is een zeer positieve en actieve methode voor teamvorming, innovatie en geeft nieuwe inzichten op groep én individueel niveau. Het levert in korte tijd memorabele resultaten op en laat uw collega’s via concepten als hand-brein connectie, “flow”, spel en verbeelding tot diepgaande inzichten komen. Een LEGO SERIOUS PLAY workshop is verder ook gewoon heel erg leuk om te doen!

Waarvoor kunt u LEGO SERIOUS PLAY succesvol inzetten?

- Als u een complex vraagstuk heeft, waarop geen duidelijk antwoord bestaat, waar scenario’s en alternatieven kunnen worden bedacht.

- Als u graag wil dat uw deelnemers evenveel inbrengen en niet altijd dezelfde die altijd het woord hebben. En dat de mogelijke verandering ook breed wordt gedragen.

- Als u wilt dat uw deelnemers beter leren begrijpen wat elders in het bedrijf/proces belangrijk is voor het proces/product/dienst.

- Als u uw deelnemers elkaar beter wilt laten kennen, als teambuilding.

Als u een workshop bij mij boekt o.v.v. dit artikel, dan draagt u ook bij aan kankeronderzoek. Ik zal 50% onder uw bedrijfsnaam afdragen aan Support Casper via https://www.supportcasper-acties.nl/actie/niels-sport-voor-casper en zal uw logo op de site plaatsen. Deze actie loopt in ieder geval tot eind 2020.

Als u nadere informatie wenst kunt u mij bereiken via niels.van.opzeeland@ofim.nl of 06-46112752

Niels en een voorbeeld van een LSP model
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie