Monkey Moves Zomerkamp bij MHC Amstelveen gaat de hele zomer door

29 juni 2020 om 16:46 Overig Deel je nieuws


De meeste mensen blijven thuis deze zomer en dat is te zien aan het aanmeldingen voor de zomerkampen voor kinderen! Zo ook het Monkey Moves zomerkamp op de Sportlaan in Amstelveen (eerste 2 weken van de zomervakantie).
Dit kamp is al bijna volledig uitverkocht.

 

Om deze reden hebben Hockeyclub MHC Amstelveen en Monkey Moves de handen ineen geslagen en organiseren zij de HELE ZOMER SPORTIEVE ZOMERKAMP WEKEN in Amstelveen op de sportlaan. 

Uiteraard wordt er veel gehockeyd tijdens deze dagen maar er worden ook een boel andere sporten gedaan. Naast al het sporten is er veel tijd om te relaxen en er wordt natuurlijk gedacht aan een gezonde voeding. 

De zomerkamp weken gaan alleen door bij genoeg animo. Heb je interesse? Dan kun je het formulier op de website van Monkey Moves invullen. 

Omdat het niet de bedoeling is dat het corona-virus een kans krijgt op deze zomerkampen, houden alle zomerkamp zich strikt aan het zomerkamp-Corona-protocol. In dit protocol staan diverse extra maatregelen zoals extra handen wassen en een gezondheidscheck bij aankomst. 

MHC Amstelveen en Monkey Moves hopen zo dat kinderen een te gekke zomer hebben, ondanks de corona-maatregelen. 

Meer informatie is te vinden op de website: www.monkeymoves.nl/kampen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie