Homepage JuridischCentrumCom
Homepage JuridischCentrumCom Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht

Coronacrisis: gratis eerste advies arbeidsrecht voor werkgevers, ondernemers en het mkb

18 maart 2020 om 14:27 Nieuws Deel je nieuws

Het zijn zware tijden, ook voor werkgevers, ondernemers en het mkb. De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en vragen. Kan ik een medewerker verplichten om te komen werken? Wanneer kan ik werktijdverkorting aanvragen? Hoe bereid ik me voor als ik personeel moet ontslaan? Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht in Amstelveen biedt werkgevers, ondernemers en het mkb een gratis eerste telefonisch consult.

Gratis eerste advies
Het informele juristenkantoor was jarenlang gevestigd in Amsterdam, maar verhuisde een jaar geleden naar een kantoor nabij het Stadshart in Amstelveen. De oprichters Ronald Smits en Joris van Vliet hebben samen dertig jaar ervaring als arbeidsrechtjurist en zijn specialisten in het ontslagrecht.
Joris van Vliet: “Onze werkgeverscliënten zijn voornamelijk mkb’ers. Momenteel krijgen wij veel vragen in verband met de coronacrisis. Op onze website hebben wij tien werkgeversvragen verzameld, maar de ontwikkelingen gaan snel en de maatregelen van de overheid volgen elkaar in rap tempo op.”
Ronald Smits: “In deze crisistijd moeten we met zijn allen de schouders eronder zetten en een maatschappelijke bijdrage leveren voor zover dat mogelijk is. Wij staan uiteraard klaar voor onze cliënten, maar wijzen ook graag niet-cliënten op de mogelijkheid om een gratis telefonisch consult met ons in te plannen.”

Risico’s beperken
Uiteraard kun je ook voor reguliere arbeidsrechtelijke vragen terecht bij het Juridisch Centrum. De juristen adviseren bijvoorbeeld over (het ontslag van) een disfunctionerende medewerker, een overtreding van het non-concurrentiebeding of over het doorbetalen van loon tijdens ziekte.
Joris van Vliet: “Wij adviseren, onderhandelen en procederen in heel Nederland. De (financiële) risico’s voor de ondernemer of werkgever proberen wij uiteraard zoveel mogelijk te beperken. Daarom is het vaak van belang om ons al in een vroeg stadium in te schakelen.”

Meer informatie
Ben je werkgever en heb je een vraag in verband met de coronacrisis? Of heb je een vraag over bijvoorbeeld een zieke werknemer, spanningen op de werkvloer, ontslag of een andere arbeidsrechtelijke vraag? Neem gerust contact op voor een gratis eerste advies of als je behoefte hebt om even te sparren met een deskundige. Bel de Juridische Hulplijn Arbeidsrecht 088 – 777 10 10 (lokaal tarief) of vul het contactformulier in op de website JuridischCentrum.com.

Homepage JuridischCentrum.com
Juridische werkgeversvragen
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie