Myra JC2
Myra JC2 M.Greve

Myra JC2 Kampioen!

20 mei 2019 om 19:54 Sport/sport Deel je nieuws

Op zaterdag 18 mei speelde Myra JC2 een wedstrijd tegen Bennebroek JC2 op één van de mooie nieuwe watervelden van de club. In de competitie waren tot nu toe alle wedstrijden gewonnen op één gelijkspel na. Met nog één wedstrijd voor de boeg op 25 mei tegen Amsterdam, kon het kampioenschap dan ook deze week al binnengehaald worden, mits gewonnen werd van de mannen van Bennebroek. Vanaf het eerste fluitsignaal ging het echter stroef en de eerste kans van Bennebroek was via een strafcorner meteen raak, waardoor Myra al vroeg in de wedstrijd tegen een 0-1 achterstand aankeek. Naarmate de eerste helft verstreek, kreeg Myra de overhand in het spel, maar dit resulteerde niet in de gelijkmaker. Na de rust bleef dit beeld overheersen, Myra had meer balbezit en kwam regelmatig uit voor het doel van Bennebroek, zonder resultaat. Af en toe kwam Bennebroek terug met wat plaagstootjes.

De opluchting was dan ook groot toen wat dieper in de tweede helft dan eindelijk alsnog, via een rommelig doelpunt, de verdiende gelijkmaker binnen werd getikt. De Myra mannen roken daarna bloed en kort daarop volgde al snel de overwinningstreffer, 2-1! Myra JC2 kampioen! Het werd nog een leuk feestje met bloemen, taart, rookbommen en (alcoholvrije) champagne! Gefeliciteerd Myra JC2!