Groepsrit op een ElliptiGO
Groepsrit op een ElliptiGO Pieter Zwaneveld

Maak kennis met Stand up biking op een ElliptiGO

17 mei 2019 om 11:53 lokaal Deel je nieuws

Stand up biking op een ElliptiGO is staand fietsen, zonder zadel dus. Dat klinkt zwaar, maar is het zeker niet. Het is superleuk om te doen en ook nog erg gezond voor je hele lijf. Bike Andersis kortgeleden gestart in de regio Haarlemmermeer als officieel dealer van deze ElliptiGO stand up bikes voor Noord-Holland.

De ElliptiGO biedt het beste van hardlopen, fietsen en crosstrainen, maar dan in een apparaat. Het is een echte workout en nog superleuk om te doen ook. Alleen of in een groep trainen of als familie- of bedrijfsuitje. Wat is er nou lekkerder dan sporten in de buitenlucht: een frisse neus en beweging tegelijk. En misschien wel het allerbelangrijkst: trainen zonder je gewrichten te belasten.

Wil je de ElliptiGO 1 op 1 of met een groepje vrijblijvend komen uitproberen, meldt je dan aan via de website of maak een afspraak op 06 - 207 456 37. Deze kennismakingsrit is geheel kostenloos.

Al eens gedacht aan een groeps- of bedrijfsuitje op een ElliptiGO, check de website voor de mogelijkheden (www.bike-anders.nl). Bike Anders is mobiel en brengt de EllipotiGO's waar u dat wil.

Tot binnenkort op een ElliptiGO!

ElliptiGO's bij zonsondergang
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie