gezellig drankje doen na koor repetitie
gezellig drankje doen na koor repetitie eigen foto

My Generation presenteert:Bob color, The Human Jukebox!

20 oktober 2021 om 17:51 Activiteiten Deel je nieuws

Dinsdag 2 november, aanvang 14.30

Poppodium P60,  Stadsplein 100, 1181 ZM Amstelveen

toegang gratis, QRcode controle bij de deur

Na 16 jaar met The Bob Color Band door Europa touren en 7 cd’s met eigen nummers is Bob nu solo op stap. Met een verzoeknummers programma. Het publiek kiest uit een Menu met 300 liedjes in alle stijlen.Bob Color is extreem veelzijdig !!! Hij kan niet kiezen, zegt men. Maar hij kiest juist ijzersterk. Al het beste bij elkaar. In een overdonderende eigenzinnige stijl.

Met een stem van rasp tot romig. De soul van Otis Redding. De passie van Joe Cocker. De drive van de Stones. De swing van Ray Charles. De charme van Ramses Shaffy. De snik van Bob Marley. Het breekbare van Jacques Brel.

My Generation Amstelveen

P60 en Amstelring Dagbesteding slaan de handen ineen en organiseren een cultureel programma speciaal voor senioren onder noemer: My Generation. Dit voor alle ouderen uit Amstelveen die niet achter de geraniums gevonden willen worden en niet alleen de bingo zien als hun favoriete uitje. Naast het organiseren van een maandelijks evenement op de eerste dinsdagmiddag van de maand, kan er met inachtneming van het Corona protocol ook weer elke dinsdag gezongen worden bij het het Senioren Rockkoor My Generation, meer weten? Neem dan contact met ons op via Mygeneration@amstelring.nl maar ook telefonisch nummer 06 14646643 (Misha de Jong)

Vanaf oktober 2021 repeteert het koor onder enthousiaste leiding van Boris Kothuis op de dinsdagmiddagen vanaf 16.00 uur, de thee staat klaar om 15.30 uur en na de repetitie is er de gelegenheid om nog even na te praten met een drankje. En  dan is er nog  iedere eerste dinsdag van de maand, aanvang 14.30 uur,  een muzikaal programma in het gezelligste café van Amstelveen in het Poppodium P60. Het Cultuurcafé is gratis en de koor-repetities kosten € 8,00 per keer, de 1e proefles gratis. Betalen kan gewoon per keer via de pin, helaas niet contant. Meld je aan via de mail Mygeneration@amstelring.nl,   telefonisch  06 14646643 (Misha de Jong) of beter nog kom gewoon een keer binnenlopen om even de sfeer te proeven. 

Tot ziens bij My Generation Amstelveen!

Helma, Fien, Levan, Misha

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie