Joris van Vliet en Ronald Smits kregen van hun medewerkers taart en bloemen thuisbezorgd vanwege hun 10-jarig bedrijfsjubileum
Joris van Vliet en Ronald Smits kregen van hun medewerkers taart en bloemen thuisbezorgd vanwege hun 10-jarig bedrijfsjubileum Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht

10-jarig Juridisch Centrum trakteert

30 april 2021 om 12:28 Zakelijk Deel je nieuws

Het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht B.V., kortweg het Juridisch Centrum, bestaat tien jaar. Het informele juristenkantoor, gevestigd nabij het Stadshart van Amstelveen, viert het jubileum met traktaties.

Traktatie voor de zorg
Mede-oprichter en arbeidsrechtjurist Ronald Smits: “Wij helpen en ontzorgen werkgevers en werknemers bij ontslag en andere arbeidsrechtelijke kwesties. Ons vak is mensenwerk, net als de zorg. Daarom bedachten we om in deze coronatijd de medewerkers van het Amstelland Ziekenhuis te trakteren op een appeltje voor de dorst. Als vitamineboost en hart onder de riem, want de reserves raken of zijn al op in veel ziekenhuizen. Via een samenwerking met FruitVoorDeZorg hebben we dit kunnen realiseren.”

Kortingsactie in mei
Voor nieuwe cliënten is er een kortingsactie vanwege het 10-jarig bestaan van het Juridisch Centrum. Mede-oprichter en arbeidsrechtjurist Joris van Vliet: “Werkgevers en werknemers uit heel Nederland kunnen bij ons terecht. Het eerste advies is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Wij beoordelen dan de situatie en vertellen wat de mogelijkheden zijn. Diegenen die zich na het kosteloze eerste advies door ons willen laten bijstaan en zich in mei 2021 bij ons melden als cliënt, bieden wij tien procent korting op de (eerste) factuur.” De juristen hanteren overigens geen torenhoge uurtarieven en werken veelal met een vaste prijs.

Tien jaar toegankelijke rechtshulp
Ronald Smits: “Wij vinden dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. Vandaar onze onafhankelijke en laagdrempelige dienstverlening. Persoonlijk, betaalbaar en in begrijpelijke taal.”
De grote betrokkenheid en doortastende werkwijze van het Juridisch Centrum blijkt ook uit de klantervaringen op de website. Cliënten voelen zich oprecht gehoord, gesteund, ontzorgd en goed geholpen. Joris van Vliet: “Zulke reviews doen ons ontzettend goed. Daar doen we het voor. Het is ook precies de reden waarom wij destijds onze eigen onderneming zijn gestart. Wij willen in elke zaak kunnen streven naar het hoogst haalbare resultaat voor de cliënt. Bij onze werkgevers was dat niet altijd mogelijk. Sinds onze eigen onderneming wel en dat is nu dus al weer tien jaar.”

Gratis eerste advies
Heb je een vraag over ontslag of een andere arbeidsrechtelijke kwestie? Bel voor een gratis eerste advies 088 – 777 10 10 (lokaal tarief) of vul het contactformulier in op www.JuridischCentrum.com.

Ronald Smits en Joris van Vliet kregen van hun medewerkers taart en bloemen thuisbezorgd vanwege hun 10-jarig bedrijfsjubileum
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie