logo
logo Annemieke Hollander

Gratis proefles SlowRun

11 oktober 2020 om 16:52 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Wil jij ook graag buiten sporten met een fijne groep vrouwen? Kom SlowRunnen! SlowRun is een combinatie van powerwalken, rustig hardlopen, yoga, meditatie en mindfulness. Alles in jouw eigen tempo. Bewust buiten bewegen. Samen werken aan een doel dat haalbaar is voor jou. Je bouwt rustig conditie op, leert luisteren naar je eigen lichaam en hoe je je aandacht bij jezelf kunt houden. Hier en nu. Echt even een momentje voor jezelf.

Nieuwsgierig geworden? Doe op woensdagochtend 21 oktober om 9.30 uur mee aan een gratis proefles in het Amsterdamse Bos. Na afloop van de les (zo’n anderhalf uur later) drinken we gezellig een kopje thee. De les wordt gegeven door Annemieke Hollander uit Aalsmeer. Meld je aan door een mail te sturen naar annemieke@slowrunamsterdamsebos.nl of bel 06-18069374.

Na de proefles start er een 10-weekse cursus. De prijs van een 10-weekse cursus is € 149,- De basis is plezier en ontspanning. Samen het plezier in bewegen gaan (her)ontdekken. De afstand en de gelopen tijd zijn geen doel op zich. SlowRun is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden.

Zonder schaamte, zonder druk, lekker buiten en laagdrempelig en vooral met veel plezier. SlowRun is je fitter voelen, je hoofd leegmaken, je mindset veranderen en vooral bewegen (weer) fijn gaan vinden. Past persoonlijke begeleiding meer bij jou? Alles kan! Kijk op www.slowrunamsterdamsebos.nl voor meer informatie. En mocht de woensdagochtend je nou helemaal niet uitkomen, maar ben je wel enthousiast? Neem dan toch even contact op, dan overleggen we welke mogelijkheden er nog meer zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie